Aktuálně





05 října 2012

Na co se můžete těšit?

Po prázdninách kdy jsme náš blog trochu flákaly, protože jsme si všechny potřebovaly odpočinout a věnovat  se i jiným věcem než výživě, se znovu pouštíme do práce!

Od příštího týdne se můžete těšit na nové články, které pro Vás již teď připravujeme a budou se zde objevovat v pravidelně - každý týden jeden nový článek! Například se můžete těšit na rady a tipy jak si sami můžete zhodnotit jídelníček, dále na článek a alkoholu, cholesterolu a dalších výživových zajímavostech.

Již minulý týden jste dvě z nás mohli poprvé slyšet v nové rubrice Výživové okénko na studentském rádiu Masarykovy univerzity - Rádio R : http://radior.cz/. Zde nás můžete v průběhu tohoto semestru online poslouchat každou středu od 10:00. Budeme opět rozebírat výživu ze všech stran...
Časem máme v plánu přidávat zde záznamy z vysílání, tak aby si nás mohli poslechnout i ti, kteří ve středu dopoledne pracují, studují,sportují nebo dělají úplně něco jiného :o)

Do komentářů u tohoto příspěvku nám můžete napsat tipy na články, které byste si rádi přečetli!

Přejeme pěkný víkend,

NutriZoom

1 komentář:

  1. super, že jste po pauze zpět! Velice bych uvítala záznamy z visílání muni rádia! Ve středu bohužel nemám čas.Těším se na všchny vaše příspěvky Monika

    OdpovědětVymazat